Hem | Om Scientific Communication AB | Kontakta oss

Produkt - preparat Substans - ört Indikation - behandling Frågor & svar

Mivitotal

Kosttillskott med vitaminer, mineraler och antioxidanter

Vitamanier och mineraler är livsnödvändiga och måste tillföras dagligen via kost eller kosttillskott. Vid för liten tillförsel finns risk för bristsjukdomar som t ex järn- eller blodbrist. Många mineraler och vitaminer fungerar som antioxidanter – tillsammans ett av kroppens allra bästa skydd mot fria radikaler. Med väl avvägd dosering kan antioxidanter även ha effekt på vårt allmänna, vardagliga välbefinnande

Sveriges mest sålda Multivitamin

Mivitotal är ett komplett och balanserat kosttillskott i flytande form. Den flytande formen är gör att vitaminer och mineraler lättare tas upp. Kanske är det därför som Mivitotal har fått utmärkelsen Årets kosttillskott inte mindre än sex gånger. Mivitotal hittar du i din hälsokostbutik, mataffär eller på ditt apotek.

Mivitotal Plus

Flaggskeppet i familjen - har valts till Årets Hälsopreparat sex gånger. Mivitotal plus med fler än 100 vitaminer och mineraler, vattenlösligt Q10, alfalfa, psyllium samt bioflavonoider är ett av marknadens mest kompletta kosttillskott. Q10 är en antioxidant, viktig för cellernas energiprocess.

I sin vattenlösliga flytande form har den ett maximalt upptag i kroppen. Alfalfa är mycket rik på klorofyll och innehåller över 65 viktiga näringsämnen. Bladen innehåller dessutom över 50 procent  protein samt viktiga enzymer, mineraler och vitaminer. Den alfalfa som används, är en koncentrerad, torkad växtsaft från bladen. Psylliumfröskal är ett välkänt fibermedel som medverkar till att hålla magen i form.

Mivitotal Flex

Produktutveckling är något som pågår hela tiden. Grunden för att förbättra en produkt är nya forskningsrön och vetenskapliga studier. Ett resultat av denna produktutveckling är Mivitotal Flex, med Mivitotal plus som bas, förstärkt med Ribos, L-Carnitine och L-taurin. Denna kombination blir ett energigivande och uppiggande kosttillskott för dig som behöver en snabb, extra energikick. Ribos är en kolhydrat (enkel sockerart) som förekommer naturligt i cellerna och som är nödvändig för kroppens energiproduktion. Ett tillskott av ribos har en energigivande och prestationshöjande effekt. L-Carnitine är en aminosyra som omvandlar fett till energi, vilket innebär att man kan utnyttja fett som en energikälla. Uthålligheten samt energin i kroppen kan därmed förlängas. Muskeltrötthet förebyggs, syreupptagningsförmågan ökar, energiomsättningen bibehålls och stresstoleransen ökar. L-Carnitine samverkar med C-vitamin och kräver detta vitamin i sin närvaro. L-taurin är en aminosyra som stöttar vätskebalansen i cellerna och därför har stor betydelse för återhämtningen efter träning. L-taurin är dessutom delaktig i många andra processer i kroppen.

För frågor och information, använd kontaktformuläret i top-menyn, eller klicka här.

 Mivitotal_fin.jpg

Mivitotal_plus_fin.jpg

Mivitotal_flex_fin.jpg

 

« Tillbaka