fbpx

”Äntligen kan jag sova hela natten”

Alvina Palmenäs arbetar som platschef på en lunchrestaurang och stortrivs med sitt jobb. Men stressen på jobbet och en fulltecknad almanacka gör att sömnen ofta tar stryk. Efter lång tid med för lite sömn har hon nu hittat ett naturligt sätt att rädda nattsömnen.

25 januari, 2023

– Jag har försökt på alla tänkbara sätt att få mer och bättre sömn, men det slutar oftast med att jag ändå har jättesvårt att somna eller vaknar mitt i natten och kan inte somna om, berättar Alvina. Oavsett hur lite sömn jag fått så måste jag upp tidigt för att fixa allt som behöver göras i restaurangen innan kunderna kommer.

”Kändes värt att prova”

Alvina har försökt med olika rogivande teer och det har fungerat ibland, men oftast inte.
– Jag är väldigt skeptisk till att ta läkemedel om det inte absolut behövs så det har aldrig varit aktuellt för mig. Men när jag fick höra talas om Better You Natt tyckte jag att det lät intressant. Så jag tog reda på mer om innehållet och såg att det handlade om naturliga ämnen rakt igenom och det kändes bra.

Sömnbesvär Sova
– Det känns som att jag har fått en helt ny energi sedan jag började med BetterYou Natt, säger Alvina Palmenäs.

Skillnad redan första natten

Just då hade Alvina haft några riktigt jobbiga veckor med alldeles för lite sömn och hon kände sig aldrig riktigt utvilad. Redan den första natten när hon tog BetterYou Natt märkte hon en tydlig skillnad.
– Ja, jag tog en kapsel en timma innan jag skulle lägga mig och kände att jag kunde varva ner mycket bättre. Jag vaknade till någon gång på natten, men somnade om och sedan sov jag tills larmet ringde i telefonen. Det kändes nästan overkligt, eftersom jag kämpat så länge med sömnen.

Fått ny energi

Alvina fortsatte med att ta en eller vid behov två kapslar BetterYou Natt på kvällen och efter bara en vecka slog det henne att hon faktiskt sovit bra flera nätter i rad och vaknat utvilad på morgnarna.
– Det känns som att jag fått en helt ny energi och jag behöver inte oroa mig för att ligga sömnlös timma efter timma. Nu somnar jag mycket lättare och sover oftast hela natten.

Bättre balans

Nästa steg blir att försöka komma i säng ännu lite tidigare på vardagar.
– Jag behöver verkligen sova både mer och bättre, eftersom jag lever ett ganska stressigt liv och är ute mycket på kvällarna på helgerna. Nu känns det som att jag fått en mycket bättre balans och det gör också att jag orkar mer.
BetterYou Natt innehåller bland annat GABA, L-teanin och en mix av rogivande och sömnbefrämjande örter.

Better You Natt - med GABASamverkande ingredienser

Better You Natt innehåller den lugnande signalsubstansen GABA som finns naturligt i hjärnan, L-teanin, inositol, citronmeliss, kamomill, vitamin B6 och svartpepparextrakt. Kombinationen av läkeörter, vitaminer, GABA och L-teanin har en både rogivande och sömnbefrämjande effekt.

Läs mer om hur du kan sova bättre på naturlig väg och om Better You Natt

Foto: Shutterstock, iStockPhoto, CanStockphoto, Scientific Communication

Fakta

Du är kanske också intresserad av

ACF: none

Array ( [post_type] => Array ( [0] => post ) [post_status] => publish [posts_per_page] => 3 [meta_query] => Array ( [relation] => AND ) [post__in] => Array ( [0] => 4388 [1] => 900 [2] => 4629 ) [post__not_in] => Array ( [0] => 4411 ) [orderby] => date [order] => ASC )
0.12611389160156 seconds

Referenser

Annons
Annons